ΕΣΠΑ 2014- 2020

 2391023026 | 6972707650 | ✉️ viogem1@otenet.gr

Οι εγκαταστάσεις της ΒΙΟΓΕΜ βρίσκονται στο 1ο χλμ της Εθνικής Οδού Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης. Σε μία έκταση 8500 τ.μ.  είναι χτισμένος ο χώρος του εργοστασίου, οι αποθήκες και τα γραφεία της εταιρείας.

Από την αρχή της ίδρυσης της εταιρείας δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Γι' αυτό και οι χώροι εργασίας που έχουμε είναι με τις σωστές και αναγκαίες προς αυτό προδιαγραφές αλλά και οι συνθήκες εργασίας είναι τέτοιες μέσα από τις οποίες να εξασφαλίζεται η υγεία των εργαζομένων.

Τα γραφεία μας είναι με τέτοιο τρόπο εγκατεστημένα στο συνολικό χώρο ώστε να εξυπηρετείται άμεσα ο επισκέπτης αφού μπορεί άμεσα να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και να εισέλθει χωρίς να αναζητά είσοδο ή να διαπερνά μέσα από το χώρο εργασίας.

Ο υπαίθριος εκθεσιακός χώρος φιλοξενεί τα μηχανήματα που είναι έτοιμα προς πώληση δίνοντας την ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο να δει και να μελετήσει πραγματικά τις δυνατότητες του μηχανήματος για το οποίο ενδιαφέρεται αλλά και την ποιότητα κατασκευής του πριν ακόμα συμφωνήσει για την αγορά του.

Στα μελλοντικά σχέδιά μας είναι και η επέκταση των χώρων μας αφού συνεχώς το μερίδιό μας στην αγορά του κλάδου μας συνεχώς αυξάνεται και οι ανάγκες για περισσότερο χώρο συνεχώς μεγαλώνουν.Κτίριο Εγκαταστάσεων

 

''Εκθεση μηχανημάτων